Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους το απόγευμα της Παρασκευής 22/9. Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και ο μικρός πήρε το όνομα Πάρης.

Ωστόσο, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας λίγες ημέρες μετά την βάφτιση αποκάλυψε ότι είναι άρρωστη στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε εχθές μία φωτογραφία με το θερμόμετρό της το οποίο έδειχνε πως είχε υψηλό πυρετό 39,6.

Σήμερα, η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers της όπου αποκάλυψε πως κόλλησε και τον γιος της, Πάρη, ενώ παράλληλα μίλησε για τη βάφτιση του γιου της.

«Υπάρχει ένα μπούκωμα, είμαι άρρωστη. Χθες είχα 40αρια πυρετό, σήμερα είμαι περίπου στο 38. Κόλλησα από τον Πάρη… που κάποιος τον κόλλησε στη βάφτιση προφανώς. Περάσαμε πολύ ωραία. Καλά εγώ έκλαψα πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Όλα ήταν ονειρεμένα και υπέροχα. Ο Στέφανος έκανε τέλεια δουλειά στη διοργάνωση, όλα super. Ο Νικηφόρος τραγούδησε ήταν σοκ, το έζησα μπουζούκια. Ο Μπέμπης κοιμόταν, όλα μια χαρά» ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ