Το απόγευμα της Παρασκευής (22/9) ήταν ιδιαίτερο για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι βάφτισαν τον γιο τους σε κτήμα της πρωτεύουσας.

Ο μικρός νουνίτο πλέον έγινε… Πάρης, και το λάδι έριξαν η κολλητή φίλη της Ιωάννας, Στέλλα Πάσαρη, αλλά και ο φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκας.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, και στη συνέχεια σειρά είχε το πάρτι της βάφτισης, με τους φίλους του ζευγαριού να χορεύουν και να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε από εχθές (22/9) να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τη βάφτιση, και συνέχισε να εμπλουτίζει το account της, νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Ένα από τα βίντεο που ξεχωρίσαμε είναι σίγουρα ο χορός της influencer, story που έκανε η Στέλλα Πάσαρη στο Instagram, με εκείνη να το κάνει repost.

Ο sexy χορός της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα διασκέδασε πολύ στη βάφτιση του  γιου της, έχοντας δίπλα της αγαπημένους της φίλους και συγγενείς, και αφού τραγούδησε με τον Νικηφόρο, χόρεψε κιόλας, χαρίζοντάς μας μία πολύ όμορφη και sexy στιγμή της.

Η influencer χόρεψε το Yahabibi της Δέσποινας Βανδή με τους Kings και φάνηκε να το ζει στο έπακρον.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ