Με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο γιόρτασαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό στο σαλόνι του σπιτιού του, με κόκκινες καρδιές και μπαλόνια και γιόρτασε αγκαλιά την Ημέρα των Ερωτευμένων. Ωστόσο, δεν πήγαν όλα όσο ρομαντικά θα περίμενε κανείς. Γιατί; Μα φυσικά γιατί η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας έδειξαν ποιος ήταν ο απρόσμενος εισβολέας στο βγαλμένο από ταινία σκηνικό τους.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη μπαίνοντας στο σπίτι ενθουσιάστηκε με την κίνηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εκείνος είχε γεμίσει το σαλόνι τους με κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιά. Όλο το σκηνικό θύμιζε ταινία και η Ιωάννα Τούνη έκανε μια σειρά από Instagram Stories αναφέροντας: «Θα πάθω καρδιακή προσβολή. Πότε τα κανόνισε όλα αυτά, αυτό το παιδί; Χριστέ μου. Χριστούλη μου και Παναγίτσα μου. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο ξανά. Αλήθεια δεν είχα ιδέα».

Ωστόσο, το ζευγάρι εκτός από τις τρυφερές στιγμές και το μήνυμά του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλησε με ένα χιουμοριστικό video να μιλήσει και για όσους είναι single. Αυτούς που δεν θέλουν τα λουλούδια και τις καρδούλες.

«Το ζευγαράκι που είναι όλο σάλια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Vs αυτός ο single φίλος που ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΛΗ με όλα αυτά. ΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!», ανέφεραν σε ανάρτησή τους. Στο video τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας δείχνουν και τον απρόσμενο εισβολέα που φρόντισε να τους χαλάσει το ρομαντικό σκηνικό.

Δείτε το Video όπου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας δείχνουν ποιος ήταν ο εισβολέας στο σκηνικό τους:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ