Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι από τα ζευγάρια που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο και μάλιστα φρόντισαν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι τους.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ενημέρωσε νωρίτερα τους διαδικτυακούς της φίλους για το απρόοπτο που τους έτυχε καθώς τελείωσε το πετρέλαιο με αποτέλεσμα να κάτσουν δίπλα στο τζάκι.

«Δεν είμαστε τόσο ρομαντικοί και ατμοσφαιρικοί με το τζάκι όσο φαίνεται στο στόρι. Μας τελείωσε το πετρέλαιο! Τώρα περιμένουμε άνθρωπο να μας βάλει», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στέλνοντας τις ευχές για την ημέρα των ερωτευμένων.

Λίγη ώρα αργότερα η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού τους στο οποίο φαίνεται το τζάκι αναμμένο, κεριά παντού και κόκκινα ροδοπέταλα σε όλο τον χώρο.

«Η τέλεια Valentine’s ατμόσφαιρα! Εσύ γιορτάζεις σήμερα;», έγραψε η ίδια στο βίντεο που δημοσίευσε στα stories του Instagram.

Tο ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο τους στην αρχή του έτους. Δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, ενώ πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως νονός του μικρού θα είναι ο Γιώργος Μανίκας ενώ σχετικά με το όνομα που θα του δώσουν η Ιωάννα Τούνη απαντώντας σε έναν διαδικτυακό της φίλο είπε: «Με ρωτάτε πάρα πολλοί πως λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ