Τι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, καθώς κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η γνωστή influencer και επιχειρηματίας συχνά μοιράζονται μέσα από το social media στιγμές από τη νέα τους καθημερινότητα ως γονείς. Μάλιστα, σήμερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να μοιραστεί ένα οικογενειακό στιγμιότυπο με την Ιωάννα Τούνη και τον νεογέννητο γιο τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το βράδυ της Τετάρτης 8/2, ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό βίντεο. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι τους ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά με τον μικρό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη έχει δεχτεί αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους που τη ρωτάνε για το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο της.

Η ίδια κρατώντας τον στην αγκαλιά της το απόγευμα της Παρασκευής απάντησε στους followers της. «Με ρωτάτε πάρα πολλοί πως λένε το μωράκι μου. Έχουμε βρει όνομα με τον Δημήτρη, αλλά προς το παρόν το λένε: πιράνχας, νουνίτο και διάφορα τέτοια, γιατί είναι πολύ μικρός και δεν μου πάει η καρδιά να το πω με το μεγαλίστικο ακόμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ