Η Ιωάννα Τούνη περνάει τον πρώτο μήνα της λοχείας στο σπίτι με τον γιο της και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Όπως έχει γνωστοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους θηλάζει γεγονός που την ευχαριστεί ιδιαίτερα παρόλο που της στερεί αρκετές ώρες ύπνου.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δήμητρης Αλεξάνδρου δεν κρύβουν την ευτυχία τους ενώ έχουν μιλήσει από τις πρώτες μέρες για τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έχουν γεννηθεί από τη μέρα που υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους. «Δεν θέλω να το αφήνω.

Θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω. Γενικά σου βγαίνει ένα συναίσθημα του να του παρέχεις ασφάλεια. Σου λείπει όσο και να είσαι δίπλα. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλώντας στους followers του.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε σήμερα τις beauty ανάγκες της με ένα βίντεο στα stories του Instagram. Συγκεκριμένα είπε: «Να μοιραστώ μαζί σου τον μαμαδέ μου πόνο; Παιδιά θέλω επειγόντως ρίζα και νύχια. Δείτε εδώ κατάσταση. Πώς θα γίνει;».

Παράλληλα στο βίντεο έγραψε: «Ξέρω, ξέρω θα μου πείτε εδώ ο κόσμος καίγεται».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ