Η περίοδος των γιορτών είναι το διάστημα που η Ιωάννα Σρόιτερ χαίρεται περισσότερο τις κόρες της. Οι μικρές δεν έχουν σχολείο και έτσι περνούν πολύ χρόνο κάνοντας δραστηρότητες τόσο με τη μαμά όσο και με τον μπαμπά τους, Αντώνη Σρόιτερ.

Η 7χρονη Νάντια και η 5χρονη Παυλίνα έχουν μάλιστα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά τους, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές το ζευγάρι σε συνεντεύξεις του. «Η καλύτερη στιγμή είναι να γυρίζεις ύστερα από 12 ώρες και να έρθουν τα παιδιά και να χοροπηδούν στο κεφάλι σου. Να σου τραβούν το πουκάμισο!», είχε δηλώσει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha στο Happy Day.

Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτή τη φορά είχε απόδραση στα χιόνια. Η σύζυγος του άνκορμαν του Alpha μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την εξόρμησή τους. Φαίνεται πως όλη η οικογένεια επιδόθηκε σε χειμερινά σπορ.

Η Ιωάννα Σρόιτερ μας έδειξε μάλιστα και την κατάβαση της κόρης της Νάντιας με τα παγοπέδιλα νιώθοντας περήφανη για τη μεγάλη κόρη της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους κάποιες προσωπικές της στιγμές: «Ο Αντώνης είναι πολύ νέος και ωραίος. Στα δέκα χρόνια όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο καθένας ποντάρει σε αυτό όταν παντρεύεται, να είναι για πάντα μαζί», ενώ μιλώντας για τις ώρες που ο σύζυγός της βρίσκεται στη δουλειά αποκάλυψε: «Οι κόρες μας βλέποντας τον μπαμπά τους στην τηλεόραση περιμένουν να τους στείλει φιλάκια».