Τα μηνύματα που δέχεται η μέλλουσα μαμά Ιωάννα Σιαμπάνη την έκαναν να ξεσπάσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η Ιωάννα Σιαμπάνη δημοσιεύει τα επικριτικά μηνύματα που δέχεται και αφορούν στο αν και πόσο προβάλλει τη φουσκωμένη της κοιλιά.

«Ως πρόσωπο που εκτίθεμαι έχω μάθει να αποδέχομαι την κριτική είτε αυτή είναι καλόβουλη είτε όχι. Δεν συνηθίζω μάλιστα να απαντώ. Το να λαμβάνω όμως διαρκώς επικριτικά έως και σεξιστικά σχόλια και ιδιαίτερα από γυναίκες (στην πλειοψηφία τους ήδη μανούλες) σχετικά με το αν και πόσο προβάλλω την κοιλιά μου, και το τι κάνανε εκείνες αντίστοιχα ειλικρινά δεν το φανταζόμουν», λέει η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Στη συνέχεια η επιχειρηματίας αναφέρει: «Διανύω μια από τις ομορφότερες και ταυτόχρονα απαιτητικές και δύσκολες περιόδους της ζωής μου και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που βιώνω. Αγαπώ κάθε στιγμή αυτής της περιόδου είτε εύκολη είτε δύσκολη και δεν νιώθω, όπως και καμιά δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου».

Τέλος η Ιωάννα Σιαμπάνη συμβουλεύει τις γυναίκες που περιμένουν παιδί: «Κορίτσια μου εσείς που είστε ήδη εγκυμονούσες ή εσείς που το ονειρεύεστε και κάποια στιγμή θα γίνετε να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος ανήκει καταρχάς σε εσάς και το μωράκι σας και αποτελεί προετοιμασία για τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σας.

Μπορείτε επομένως να είστε όπως θέλετε αρκεί να αρέσει σε εσάς! Μην ακούτε κανέναν και ιδιαίτερα ανθρώπους που αντί να στηρίζουν τις γυναίκες που αγαπούν ή προσπαθούν να αγαπήσουν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εικόνα τους με όλες της τις «ατέλειες» αφιερώνουν χρόνο να σχολιάσουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο και ιερό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ