Μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στα φετινά Mad VMA 2022, μεταξύ των τράπερ Snik και Light, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου, βρισκόταν στη σκηνή προκειμένου να απονείμει βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω Instagram.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που έγινε σύμβολο μετά την περιπέτεια που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο βρισκόταν στο stage όταν κάλεσε την Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει το βραβείο της.

Καθώς η τραγουδίστρια σηκώθηκε από τη θέση της και αγκάλιασε τους συνεργάτες της εμφανίστηκε ο τράπερ Light και δυο θέσεις πιο πέρα ξεκίνησε νέος άγριος καβγάς με τον Snik.

Oι δυο γυναίκες που βρέθηκαν πολύ κοντά στα επεισόδια προσπάθησαν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους παρά το γεγονός ότι η κατάσταση ξέφυγε τελείως με καρέκλες εκσφενδονίζονταν.

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσα και τι έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της, πως δεν αντέδρασε ως όφειλε. Δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιστρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή.

Με στεναχωρεί και με με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράσουν σωστά ίσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια ”πρότυπα”. Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία που.

Που μπερδεύουν στην επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους!» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο story που έκανε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τα επεισόδια στα φετινά Mad VMA 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ