Η Ιωάννα Μαλέσκου γνώριζε τον μικρό Λάμπρο που έφυγε από τη ζωή. Ο 11χρονος από την Κύπρο, έπασχε από τη σπάνια ασθένεια με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ασθένεια αυτή είναι τόσο σπάνια, που μόνο άλλα 3 παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν διαγνωστεί με αυτή. Από τα πρώτα στάδια της ζωής του, ο Λάμπρος κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες για να ζήσει του λόγω της ασθένειας αυτής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε γνωρίσει τον μικρό Λάμπρο τον περασμένο Ιούλιο και μετά την τραγική εξέλιξη τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια.

Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας» έγραψε συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαλέσκου πάνω από τη φωτογραφία της με τον 11χρονο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ