Θύμα χάκερ έπεσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια τις τελευταίες ώρες δεν έχει πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάνει δε έκκληση μέσα από το προφίλ της στο Facebook οτιδήποτε σταλεί από τη διεύθυνσή της στο Instagram να μη του δώσουμε σημασία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ιωάννα Μαλέσκου δεν πίστευε ότι θα ερχόταν σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, έχει στο πλευρό της ομάδα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος που ερευνά την υπόθεση.

«Από χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας σταλεί εκ μέρους μου. Σίγουρα δεν είμαι εγώ! Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο, όπως επίσης δεν πίστευα πόσοι άνθρωποι πέφτουν θύματα εξαπάτησης, υποκλοπής και λοιπών διαδικτυακών σκοτεινών ενεργειών. Έχω στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή την ομάδα του CSI Institute και τον Μανώλη Σφακιανάκη, σοβαρούς και έμπειρους επαγγελματίες, αρμόδιους σε τόσο ευαίσθητα θέματα», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Από χθες, δεν έχω πρόσβαση στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Παρακαλώ μη δώσετε σημασία σε ό,τι κι αν σας…

Posted by Ioanna Maleskou on Tuesday, August 23, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ