Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου  και το Love it να ρίχνουν αυλαία στις 16 Ιουλίου, ωστόσο φαίνεται πως οι αποχωρήσεις ξεκίνησαν πριν το φινάλε της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, έστειλε το δικό της μήνυμα χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα και καταστάσεις. «Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν. Και είναι πρέπει να δίνουμε βαρύτητα. Από σήμερα, τα ξημερώματα δηλαδή, αλλάζω. Αλλάζω πλεύση και τρόπο σκέψης. Πάμε να κάνουμε focus μόνο σε αυτά που είναι σημαντικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά το Πάσχα λέγεται πως οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τους συνεργάτες της δεν ήταν και οι καλύτερες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις στο εσωτερικό της εκπομπής έφεραν την οριστική λήξη της συνεργασίας δυο εκ των βασικών συνεργατών της Ιωάννας Μαλέσκου. Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος που είχε την επιμέλεια της εκπομπής Love it, αλλά έβγαινε και στο πάνελ της εκπομπής για να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας. Η παρουσιάστρια δεν φαίνεται να το βάζει κάτω και μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εδώ και πολύ καιρό καθώς γνώριζε για την αποχώρηση των συνεργατών της είχε κάνει ραντεβού τόσο για αρχισυντάκτη όσο και για συνεργάτες που θα βρεθούν στο πλάι της.

 Υποψήφιος για να καθίσει δίπλα της στον κόκκινο καναπέ την επόμενη σεζόν -παρά τις διαψεύσεις του- είναι ο Χάρις Γιακουμάτος που φέτος τον είδαμε πολλές φορές καλεσμένο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.  Την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουν όπως όλα δείχνουν ο Μάνος Μαγιάτης και ο Παναγιώτης Χατζιδάκις  αφού οι σχέσεις τους με την παρουσιάστρια είναι εξαιρετικές. Η δημοσιογράφος  Μάρτζυ Λαζάρου φαίνεται πως έχει δεχθεί πρόταση από άλλο κανάλι για να βρεθεί στο πάνελ καθημερινής εκπομπής  αλλά σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη φαίνεται πως περιμένει να δει τις προθέσεις του καναλιού που ήδη συνεργάζεται.  Για το τιμόνι της εκπομπής τα πρόσωπα που ήδη έχουν συζητήσει έχουν ξανά συνεργαστεί με το κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αποχωρήσεις των δυο συνεργατών της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα είναι και οι μοναδικές αφού άλλοι τρεις δημοσιογράφοι της εκπομπής φαίνεται πως μετρούν αντίστροφα για να βρεθούν στην νέα τους τηλεοπτική στέγη για την επόμενη σεζόν.

Φωτογραφίες: ΣΚΑΪ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ