Η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της το βράδυ της Κυριακής 8 Ιανουαρίου. Η παρουσιάστρια είχε καταφέρει να κρατήσει μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός μέχρι χθες. Με μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αποκαλύπτοντας πως ο νέος χρόνος θα της φέρει ένα δώρο ζωής.

Για το «μυστικό» της Ιωάννας Μαλέσκου που αποκαλύφθηκε μίλησε και ο παλιός της συνεργάτης Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Το αγαπημένο μου! Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του. Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή “φίλους εκτός χώρου” για σιγουριά) αλλά είχα συνεχώς το νου μου μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη.

Τώρα λοιπόν: “φτου ξελευτερία” που λέει ο λόγος! Μπορεί “να βγει, να φωνάξει, να το πει” κι οι υπόλοιποι να μην “φέρουμε” το μυστικό. Έγινε το outing! Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα. Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της ή θα της προκύπτει.

Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.
Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί», ανέφερε ο ραδιοφωνικός παραγωγός με τον οποίο συνεργάστηκαν στο Love It.

Στη συνέχεια μάλιστα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έστειλε τις ευχές του σε εκείνη και στον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά. «Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές», έγραψε.

Από την πλευρά της η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τα λόγια του. «Με συγκίνησες να ξέρεις! Αληθινέ μου φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα! Πάντα διακριτικά, ουσιαστικά, αληθινά κοντά μου. Είσαι οικογένεια», απάντησε η παρουσιάστρια κάτω από την ανάρτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ