Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι στην παρουσίαση του Tv Queen, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή των Βαΐων (28/4) στο Open στις 21:00.

«Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα και είμαι πολύ χαρούμενη. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε γιατί είναι ένα πολύ ωραίο πρότζεκτ. Είμαι σίγουρη ότι το Tv Queen θα βγάλει διαμαντάκια. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Τι είπε για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

«Είναι σπουδαία υπόθεση η τηλεοπτική μου συνύπαρξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θέλω να ακούω τις συμβουλές του. Έχει δώσει συμβουλές όχι μόνο σε μένα αλλά και σε όλα τα πρόσωπα που έχει συνεργαστεί στα χρόνια της διαδρομής του».

Τι είπε για τις φήμες που τη θέλουν να αναλαμβάνει και την παρουσίαση της πρωινή ζώνης του Open;

«Μπορεί να έχει γίνει μία πρώτη επαφή αλλά δεν μου αρέσει να προτρέχω. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα απαντήσει για αυτό».

Μιλώντας για τον σύζυγό της είπε πως έχασε τη λαλιά του όταν του ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το του Tv Queen.

«Νόμιζε ότι του κάνω πλάκα. Νομίζω βαθιά μέσα του ήλπιζε να του πω πως του κάνω πλάκα. Είναι υποστηρικτικός μαζί μου και αυτό είναι το βασικό».

Σε σχέση με τις κριτικές που δέχεται είπε πως πολλές φορές λένε πράγματα που είναι σαν «πυροβολισμοί στον αέρα».

«Ας μπουν στα δικά μου παπούτσια και μετά να κρίνουν. Ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους πόσες τηλεοπτικές προτάσεις έχω. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω επικοινωνία, δεν έχω τα τηλέφωνά τους να λύσουμε τις διαφορές μας. Τα σχόλια τους είναι σαν τα πειράγματα και τα τερτίπια που κάνουν οι άνθρωποι. Τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο», κατέληξε αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα και στον Βαγγέλη Περρή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε επίσης πως της έχει γίνει πρόταση να πάει καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά δεν έχει την επιθυμία να πάει.

«Θέλω να πηγαίνω καλεσμένη σε ανθρώπους που όντως με εκτιμούν».

Διαβάστε επίσης:

«Tv Queen»: Πότε κάνει πρεμιέρα στο Open με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ