Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την κόρη της, τον σύντροφό της αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

Πριν ξεκινήσει να μιλά για την κόρη της ανέφερε ότι: «Όση ώρα περιμένω παρατηρώ και βλέπω τον μηχανισμό των ανθρώπων, όλη αυτή την ωραία ομάδα πίσω από τις κάμερες και είναι τόσο μαγικό, τόσο ωραίο όταν υπάρχει μία σύμπνοια. Το έχω εισπράξει αυτό από τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, ειδικά αυτούς που δεν φαίνονται, αυτοί είναι οι αφανείς ήρωες. Έχω εισπράξει και άλλα πράγματα που με ισορρόπησαν κάπως πιο απότομα.

Είναι ένας έρωτας η κόρη μου. Αυτό είναι έρωτας, στο λέω με πλήρη βεβαιότητα. Ένας άλλος ρυθμός πλέον στη ζωή μου».

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί ανέφερε ότι: «Τώρα νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Περνάμε από πολλά στάδια στη ζωή μας. Ερχόμενη στην Αθήνα δεν με τρόμαξε ποτέ κάτι. Με τρόμαξε τελικά πόσο εγώ δεν είχα τη δύναμη που νιώθω τώρα να λέω τα “όχι”, να βάζω τα πράγματα σε μία σειρά. Πλέον ως μαμά έχω αποκτήσει τη διάθεση να κρατάω απόσταση σε ό,τι δεν μου αρέσει. Ξεκαθάρισε το τοπίο μου.

Ερχόμουν με προθέσεις και λαχτάρα να κάνω πράγματα. Δεν ήρθα να ενοχλήσω ή με το σκεπτικό να δω ανταγωνιστικά τα απέναντι προγράμματα. Παρ’ όλα αυτά βγήκα και βγήκε η ψυχή μου! Αστειεύομαι, προσπαθώ να το χαλαρώσω για να μη γίνει μελοδραματικό. Είχα λίγο χρόνο να συντονίσω τη συνθήκη γύρω μου και τον εαυτό μου.

Δεν κατάλαβα ποτέ σε τι μπορεί να ενόχλησα ερχόμενη και ξεκινώντας μία διαδρομή που μου προτάθηκε. Όλο αυτό που ήρθε καταπάνω μου δεν το περίμενα ποτέ, με βρήκε ανέτοιμη συναισθηματικά κυρίως, γιατί δεν πίστευα ότι θα ενοχλήσω κόσμο. Σε διάφορες φάσεις αυτούς τους κραδασμούς τους φίλτραρα διαφορετικά. Δεν ήθελα να δείξω αδυναμία, να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσω ότι με επηρεάζει κάτι κι αυτό να φανεί στον κόσμο ή στους δικούς μου. Κάθε φορά που έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου έκανα την αυτοκριτική μου. Έφταναν στιγμές που έφευγαν δάκρυα, αλλά μόνο όταν έκλεινα την πόρτα του σπιτιού μου. Ναι, έχω σπάσει.

Λαχταρώ να γυρίσω, αλλά όχι σε περίπτωση του βιάζομαι. Έρχονται όλα και κουμπώνουν. Μέχρι τώρα στη ζωή μου είδα ότι δεν υπάρχει λόγος να βιάζεις καταστάσεις. Όλα έρχονται και “σκάνε” στη σωστή στιγμή και τα αγκαλιάζεις».

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ήθελα γαμοβάφτιση και έχω κάνει τα πάντα για να το καταλάβει ο σύντροφός μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ