Η Ιωάννα Μαλέσκου το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη σε ένα event και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου αλλά και για το εάν θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Για το εάν επιστρέψει στην τηλεόραση ανέφερε ότι: «Είναι όμορφο να συζητιέται από νωρίς η νέα χρονιά, αν το δεις ότι προετοιμάζεται κάτι ακόμα καλύτερο από αυτό το οποίο τρέχει τώρα

Έχω μάθει να μη λέω μεγάλες κουβέντες και να είμαι πιο ήπιων τόνων και ό,τι είναι να γίνει και να ανακοινωθεί, να γίνεται με τον σωστό τρόπο τη σωστή στιγμή. Ό,τι και να συζητάμε τώρα είναι πολύ νωρίς. Τώρα πιο κοντινό με την αλλαγή του νέου χρόνου, να μπουν άλλα πράγματα στη σειρά.

Και για τη βάφτιση της κόρης της αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο απάντησε ότι: «Και η βάφτιση πρέπει να γίνει άμεσα, δεν το έχουμε δει, σίγουρα πρέπει να ανοίξει ο καιρός. Θα ήθελα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο, το έχω ξαναπεί άλλωστε και στο τέλος θα βγει ότι κάνω εγώ πρόταση στον άντρα μου. Θα ήθελα γαμοβάφτιση και έχω κάνει τα πάντα για να το καταλάβει ο σύντροφός μου».

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Λείπει το χαμόγελο από τον κόσμο και τις εκπομπές»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ