Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη, οι οποίοι μετρούν πολλά χρόνια μαζί.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια έχουν σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, την απόκτηση των δύο παιδιών τους, της κόρης τους Μαρίας και του γιου τους, Γιάννη.

Η Ιωάννα Λίλη μάλιστα μοιράστηκε ένα βίντεο μαζί με την κόρης της και όπως είδαμε η νεαρή Μαρία έχει μεγαλώσει αρκετά. Μαμά και κόρη μας έδειξαν τα καλοκαιρινά τους λουκ και πόζαραν μαζί. Η παρουσιάστρια ως περήφανη μαμά το μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η Ιωάννα Λίλη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη βρέθηκαν στον γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι έκανε μια από σπάνιες κοινές κοσμικές του εμφανίσεις και έδωσε το «παρών» στον γάμο του ειδικού καρδιολόγου και πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντή Γκολιδάκη με την αγαπημένη του, Φανή Αρβανιτίδου.

Η Ιωάννα Λίλη επέλεξε ένα μαύρο σύνολο για τον γάμο συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και μαύρη τσάντα γνωστού οίκου. Η ίδια πόζαρε μάλιστα μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη πλάι στο ζευγάρι και δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ