Στο γάμο ενός φιλικού τους ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν η Ιωάννα Λίλη μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη. Το ζευγάρι έκανε μια από σπάνιες κοινές κοσμικές του εμφανίσεις και έδωσε το «παρών» στον γάμο του ειδικού καρδιολόγου και πολιτευτή Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντή Γκολιδάκη με την αγαπημένη του, Φανή Αρβανιτίδου.

Η Ιωάννα Λίλη επέλεξε ένα μαύρο σύνολο για τον γάμο συνδυασμένο με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και μαύρη τσάντα γνωστού οίκου. Η ίδια πόζαρε μάλιστα μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη πλάι στο ζευγάρι και δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media.

«Βίον Ανθόσπαρτον σε αυτό το πανέμορφο ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου χθες στην Ιερή Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. All i Need …is your love tonight, η είσοδος του ζευγαριού από τον μοναδικό Dj για το πάρτι που δόθηκε για φίλους-συγγενείς στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Οι ευχές μας, θεμέλιο για την ευτυχία σας», έγραψε στο μήνυμά της για το ζευγάρι η Ιωάννα Λίλη.

Η Ιωάννα λίλη με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη και τους νεόνυμφους:

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ιωάννα Λίλη πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο τους προηγούμενους μήνες, καθώς λίγο πριν από το Πάσχα έχασε τον πατέρα της. Η γνωστή παρουσιάστρια βυθίστηκε στο πένθος τη Μεγάλη Παρασκευή που έφυγε από τη ζωή ένα από τα αγαπημένα άτομα της οικογένειάς της. Η απώλειά του της στοίχισε πολύ.

Σιγά σιγά η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της και να βρει τις ισορροπίες της και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Έτσι, την Κυριακή συνόδευσε τον σύζυγό της στον γάμο του φιλικού τους ζευγαριού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ