Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου (6/4) η Ιωάννα Λίλη.

Μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησαν για τον γάμο τους, αλλά και το πώς διαχειρίζονται την απόσταση λόγω του Ευρωκοινοβουλίου.

Η Ιωάννα Λίλη αναφέρθηκε και στη μητρότητα, μιλώντας για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Θυμάμαι και τις δύο εγκυμοσύνες μου»

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Στη ζωή δεν πρέπει να λες “ποτέ”. Δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Είναι πολύ ωραίος ο γάμος, τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Η Μαρία είναι 17 ετών και ο Γιάννης είναι 14.

Θυμάμαι και τις δύο εγκυμοσύνες μου το ίδιο. Βέβαια η Μαρία επειδή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη τη θυμάμαι πιο έντονα. Θυμάμαι να αλλάζει το σώμα μου τελείως από εκεί που ήμουν τελείως διαφορετική. Και στη δεύτερη η μάνα μαθαίνει από την πρώτη και μπαίνει σε ένα μουντ τελείως διαφορετικό.

Τα πάντα αλλάζουν με την αλλαγή του σώματος. Αυτό που λένε ότι η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η καλύτερη, εγώ δεν περνούσα καλά τους τελευταίους μήνες, δεν χωρούσα πουθενά. Δεν ήταν η ωραιότερη περίοδος γιατί είχα πρησμένα χέρια, πόδια και γενικώς. Ήταν όμορφες στιγμές και τρυφερές όταν πήρα αγκαλιά τα παιδιά μου. Από το πρώτο δευτερόλεπτο», είπε η Ιωάννα Λίλη.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Τι αποκάλυψε για την κρίση στον γάμο της με το Θοδωρή Ζαγοράκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ