Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ιωάννα Λίλη στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή. H παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τις κρίσεις που έχουν πρεράσει στον γάμο τους, αλλά και τη συμμετοχή της στο Celerity Get Me Out Of Here.

«Ήταν συνειδητή επιλογή να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο. Το βασικό είναι να υπάρχει μια καλή επικοινωνία, ειλικρίνεια και αλήθεια. Προσπαθούμε να διατηρούμε τον έρωτάς μας όλες τις ημέρες του χρόνου. Ευτυχώς που υπάρχει και η τεχνολογία και μας κρατάει κοντά όταν ο σύζυγός μου λείπει», ανέφερε η Ιωάννα Λίλη.

Και συνέχισε: «Στην αρχή της σχέσης μας δεν είχαμε το περιθώριο να γνωριστούμε καλά, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριζόμασταν σιγά σιγά μέσα στον γάμο. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά. Νομίζω το πιο ισχυρό μεταξύ μας είναι η αγάπη μας. Δεν υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει περάσει κρίση. Και εμείς έχουμε περάσει και το αντιμετωπίσαμε με την κουβέντα».

Αναφορικά, με τη συμμετοχή της στο Celerity Get Me Out Of Here., η Ιωάννα Λίλη είπε: «Τα παιδιά μου είπαν να πάω στο Celerity, δεν το περίμενε κανείς. Τα παιδιά μου έπαθαν κρίση που έλειψα τόσο καιρό, δεν έχει ξαναγίνει αυτό και πιέστηκαν με όλα. Ήταν δύσκολο και για εμένα γιατί δεν μιλούσαμε καθόλου. Στο παιχνίδι αδυνάτησα γιατί δεν έτρωγα. Δεν είχαμε ούτε φαγητό, ούτε κατάλυμα. Έχασα 4 κιλά όσο ήμουν στο παιχνίδι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ