Στα «Ποσειδώνια» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Ηλίας Ψινάκης και συνάντησε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ο ίδιος έδωσε το «παρών» στη μεγάλη γιορτή της ναυτιλίας που διοργανώθηκε. Εκεί, ο Ηλίας Ψινάκης συνάντησε και μερικούς από τους παλιούς καλούς του φίλους.

Σήμερα, μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με τους παλιούς καλούς μου φίλους, Έλλη Κοκκίνου, Κώστα Σούσουλα και Ελένη Μενεγάκη σε μια υπέροχη βραδιά του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα Ποσειδώνια 2022».

Στη φωτογραφία ο Ηλίας Ψινάκης που επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τα live του X Factor πόζαρε αγκαλιά με την Ελένη μενεγάκη, την Έλλη Κοκκίνου και τον διευθυντή προγράμματο στο Mega, Κώστα Σούσουλα.

Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε φέτος την ανατροπή και βρέθηκε έπειτα από προτροπή -όπως αποκάλυψε ο ίδιος- του Χρήστου Μάστορα στο X Factor. Ο ίδιος κάθισε στα live στη θέση της κριτικής επιτροπής πλάι στους: Στέλιο Ρόκκο, Μαρίζα Ρίζου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη κουινέλη και έδωσε το δικό του στίγμα στο μουσικό σόου.

Εκτός, από την τηλεοπτική του επιστροφή είχαμε και την πρώτη συνέντευξη μετά από καιρό στο περιοδικό ΟΚ!. Εκεί ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε για τους φίλους του και την αξία που έχουν για εκείνον.

«Η πραγματική μου περιουσία είναι οι φίλοι μου. Είχα πάντα δίπλα μου αυτούς που ήθελα. Δεν θέλω να γνωρίζω καινούριο κόσμο γιατί δεν μου βγαίνει σε καλό. Ούτε μπορώ να πω ότι με αδίκησε κανείς γιατί πάντα έδινα από άποψη. Όποιος θέλει κάτι από μένα να το πάρει και να φύγει. Τους δίνεις αυτό που θέλουν –λεφτά, δόξα, άλλο;–, το παίρνουν και φεύγουν. Έτσι κι εσύ γλιτώνεις χρόνο και μένεις με όσους αξίζουν. Ξεσκαρτάρει το πράγμα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ