Τα γενέθλιά της είχε χθες Πέμπτη 4/7 η Ιλάειρα Ζήση και τα γιόρτασε με τον σύζυγό της, Μαυρίκιο Μαυρικίου και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο αγαπημένος της, τής ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη και μια εντυπωσιακή τούρτα για τα 25 της χρόνια. Λίγο πριν από το πάρτι, όμως το ζευγάρι βρέθηκε στο μαιευτήριο για τον τελευταίο έλεγχο.

Ιλάειρα Ζήση: Η γεμάτη έρωτα ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τα γενέθλιά της

Η Ιλάειρα Ζήση έχει μπει στον μήνα της και η τελική ημερομηνία για να γεννήσει την κόρη της είναι στις 14 Ιουλίου. Ανήμερα των γενεθλίων της, λοιπόν, βρέθηκε στο μαιευτήριο για να κάνει ένα από τα τελευταία καρδιοτοκογραφήματα (NST) και να ακούσει τη μικρή της πριγκίπισσα. Ωστόσο, η grande εμφάνισή της στο μαιευτήριο με μπλε τούλινο φόρεμα ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Μετά την επίσκεψη στο μαιευτήριο και αφού όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις για το μωρό το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι όπου είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη για την Ιλάειρα.

«Surprise birthday party λίγο πριν τον τοκετό!!! Ευχαριστουμε ολόψυχα τους φίλους και την οικογένεια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσιεύοντας ένα video από το πάρτι της γυναίκας του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Μέχρι Κυριακή πρωί θα έχει γεννήσει» και συνέχισΕ: «Τι της έκανα χθες, παραλίγο να μου γεννήσει. Της κάναμε surprise party. μπήκαμε στο σπίτι και είδε όλους τους φίλους μας εκεί για τα γενέθλιά της».

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αυτό είναι το παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ