Μία περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, λίγες ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιλάειρα Ζήση είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μπήκε στο χειρουργείο, ωστόσο δεν έκανε γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ήταν μάλιστα εκείνη που μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία μετά το χειρουργείο ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του. «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι», έγραψε αρχικά η Ιλάειρα.

«Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί . Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε», συνέχισε.

Σήμερα, Κυριακή η Ιλάειρα Ζήση έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά το χειρουργείο του αγαπημένου της, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με τους στίχους από το τραγούδι «Young and Beautiful» της Lana Del Rey.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα χρειαστεί περίπου δυο εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος και μετά την αποθεραπεία του θα είναι έτοιμος για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση που θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού, αλλά και για το J2US στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ