Εσπευσμένα στο χειρουργείο οδηγήθηκε o Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγες εβδομάδες πριν από τον παραμυθένιο γάμο που ετοιμάζει στην Κύπρο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, εισήχθη στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάρειρα Ζήση. Ήταν μάλιστα εκείνη που μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία μετά το χειρουργείο ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι», έγραψε αρχικά η Ιλάειρα.

«Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί . Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε», συνέχισε.

Αναφέρθηκε όμως και στον γάμο τους. «Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα! Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι. Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα», ανέφερε ενώ τόνισε ότι διαβάζουν όλα τα μηνύματα από τους διαδικτυακούς τους φίλους ευχαριστώντας τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα χρειαστεί περίπου δυο εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος και μετά την αποθεραπεία του θα είναι έτοιμος για τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση που θα γίνει την Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού, αλλά και για το J2US στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχει.