Ο ηθοποιός Ιάσονας Παπαματθαίου έρχεται στη σειρά «Άγρια Γη» ως ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ένας αδερφικός φίλος που στη συνέχεια έγινε άσπονδος εχθρός και τώρα, θανάσιμη απειλή. Υποδύεται τον Βλάσσης Χατζής και θα τον δούμε στα επεισόδια από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Ποιος είναι ο Βλάσσης που ενσαρκώνει ο Ιάσονας Παπαματθαίου;

Ο Βλάσσης είναι ο φίλος του Νικόλα από τη Σερβία, το αγόρι που μαζί του ο Νικόλας έμαθε να επιβιώνει στους δρόμους και που εξαιτίας του κατέληξε στη φυλακή. Ο Νικόλας αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στην Άγρια Πλαγιά και εμφανίζεται στο χωριό σαν ο Νικόλας Γαλάνης που όλοι ψάχνουν, προκαλώντας εντάσεις σε όσους απειλούνται με την εμφάνισή του και συγκίνηση σε όσους τον περίμεναν.

Έχοντας προετοιμάσει τις συνθήκες ευνοϊκά για αυτόν, σαστίζει όταν βλέπει μπροστά του τον αληθινό Νικόλα Γαλάνη που κρύβεται πίσω από την ταυτότητα του Άρη Μάρκου (Σ. Μιχαήλ). Οι δυο παλιοί φίλοι βρίσκονται ξανά και ένα παιχνίδι εξουσίας φουντώνει ανάμεσα σ’ αυτούς και την Όλγα (Ζ. Δούκα), παράλληλα με τη διεκδίκηση της Ελπίδας (Π. Βιτετζάκη) από τον Βλάσση και την προσπάθεια του Άρη να αποκαλύψει την αλήθεια για εκείνον, χωρίς να προδώσει τη δική του ταυτότητα.

Σταδιακά εμπλέκονται όλοι οι ήρωες, καθώς ο Βλάσσης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, προσπαθεί να τους εκμεταλλευτεί. Ο κίνδυνος απλώνεται στο χωριό, καθώς ο Βλάσσης νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω του και την αποκάλυψη της αλήθειας να πλησιάζει.

7 πράγματα για να γνωρίσετε καλύτερα τον Ιάσονα Παπαμαθαίου

  • Είναι 34 ετών.
  • Στο σχολείο του άρεσε μόνο η Έκθεση και η Ιστορία
  • Παίζει συχνά κακούς χαρακτήρες. Ο ίδιος το αποδίδει στο πρόσωπο και τη φωνή του.
  • Έχει δουλέψει ως πωλητής σε αλυσίδα pet shop και έχει κάνει και υποδοχή σε διάφορες εκδηλώσεις
  • Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπουμε σε τηλεοπτικό ρόλο. Το 2019 είχε λάβει μέρος στη σειρά του Ανδρέας Γεωργίου «8 λέξεις».
  • Στον κινηματογράφο τον έχουμε δει στα: «Έτερος εγώ» (2016), Akin (2015, μικρού μήκους) και «Αυστηρώς κατάλληλο» (2008).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ