Μια σοβαρή καταγγελία εις βάρος της πρώην συνεργάτιδάς του, Αλίκης Κατσαβού έκανε ο ηθοποιός Ιάσονας Λαγουτάρης. Οι δυο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί για τέσσερα χρόνια στο παρελθόν ανεβάζοντας παιδικές θεατρικές παραστάσεις. Η συνεργασία τους όμως φαίνεται πως δεν ολοκληρώθηκε ρόδινα.

Η καταγγελία του Ιάσονα Λαγουτάρη

Ο Ιάσονας Λαγουτάρης καταγγέλει ότι η Αλίκη Κατσαβού του χρωστά χρήματα από τα δεδουλευμένα του και πως αναγκάστηκε ο ίδιος να αποχωρήσει απο το θέατρο οικειοθελώς για να μην πάρει αποζημίωση. «Δεν συνεργάζομαι με την Αλίκη Κατσαβού μετά από 4 χρόνια γιατί είχαμε οικονομικές διαφορές. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε για δυο έργα, αλλά δεν συνεχίσαμε, καθώς υπήρχαν δεδουλευμένα που δεν είχα πάρει», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Και πρόσθεσε: «Μου είχε κάνει από τον Ιανουάριο σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου και με ανάγκασε σε οικειοθελή αποχώρηση για να μην πάρω και αποζημίωση».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως έχει στην κατοχή του το χαρτί που είναι υπογεγραμμένο για οικειοθελή αποχώρηση, χωρίς να το έχει υπογράψει ο ίδιος.

Η απάντηση της Αλίκης Κατσαβού

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε: «Ο κύριος Λαγουτάρης έχει πάρει όλα τα δεδουλευμένα και δεν του χρωστάω κάτι. Είναι λυπηρό αν έκανε τέτοιες δηλώσεις. Είχαμε μια αγαπητική σχέση, όσο κράτησε η συνεργασία μας. Εκείνος επέλεξε να αλλάξει θίασο και μάλιστα παιδικό. Οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να έχουμε τις δικές μας παραστάσεις ταυτόχρονα. Ήταν δική του επιλογή να φύγει».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Βουτσάς: Αποκαταστάθηκε η ζημιά στον τάφο του – Η αντίδραση της Αλίκης Κατσαβού στο okmag

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ