Η Τζούλι Μασίνο και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχώρησαν από το J2US στο live του Σαββάτου 25 Μαρτίου ενώ αμέσως μετά έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Όταν συμμετέχεις σε ένα τέτοιο σόου που έχει το διαγωνιστικό κομμάτι μπορεί να φύγεις ανά πάσα στιγμή. Εντάξει. Αφού αποφάσισε αυτό το κοινό το σέβομαι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Τζούλι Μασίνο δεν έκρυψε τη στεναχώρια της για το αποτέλεσμα δηλώνοντας με τη σειρά της: «Ήταν σοκ για εμένα γιατί νόμιζα ότι είμαστε ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια. Είμαι στενοχωρημένη γιατί γνώρισα πάρα πολύ κόσμο και ο Νίκος είναι εξαιρετικός αλλά νομίζω εμείς έπρεπε να κάτσουμε λίγο ακόμα μέσα. Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα αποχωρούσαμε».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι τραγούδησε στο 5ο live το «Λουλουδάκι του μπαξέ» αποσπώντας σε γενικές γραμμές θετικές κριτικές. «Ήταν η καλύτερή σου φορά» σημείωσε ο Σταμάτης Φασουλής που διασκέδασε με την καρδιά του ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου σχολίασε πως υπάρχει μεγάλη πρόοδος. Από την άλλη η Δέσποινα Βανδή αν και δεν εντόπισε πολλά λάθη δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ