Με μια φωτογραφία, αγκαλιά με τον γιο του και τη σύζυγό του Λένα Δροσάκη, θέλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης να ευχηθεί τα «Χρόνια Πολλά» στον μονάκριβό του, για τα πρώτα του γενέθλια.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά με λόγια αγάπης για τον μικρό μπόμπιρα που ήρθε και τα άλλαξε όλα στην καθημερινότητά του.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη:

«Χρόνια πολλά στο φως της ζωής μας! Χρόνια πολλά στο μπουρδουμάκι μας! Τα πρώτα σου γενέθλια Αναστάση μας! Να είσαι ευτυχισμένος και πάντα να πηγαίνεις εκεί που θέλει η καρδιά σου. Σ’ ευχαριστώ αγάπη μου για το δώρο της ζωής μας και που μας κρατάς ενωμένους στην αγκαλιά σου! Είσαι η ηρωίδα μου, ο άνθρωπος μου και η οικογένεια μου! Εσύ και το αγγελούδι μας, αηδόνα μου!», εγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς στο Instagram για να ευχηθεί στον Αναστάση του και να ευχαριστήσει τη γυναίκα της ζωής του, Λένα Δροσάκη για το θείο δώρο που του χάρισε πριν από έναν χρόνο.

Το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες βάφτισε τον μικρό στην Πάτρα, όπου είχε γίνει και πριν από έναν χρόνο περίπου (σε προχωρημένη εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη) ο γάμος τους.

Φωτογραφιες: Instagram/abourdoumis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ