Τη θέση της Ιωάννας Τούνη στο J2US παίρνει η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός θα είναι η παρτενέρ του Νικηφόρου ξεκινώντας από το 8ο live. Μπορεί το φαντασμαγορικό σόου του Alpha να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και η χημεία ανάμεσα στα ζευγάρια να έχει αναπτυχθεί αλλά αυτό δεν θα αποτελεί μειονέκτημα για το νέο ζευγάρι του Just the 2 of Us.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι. Συχνά, η Λάουρα Νάργες διασκεδάζει μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος. Η συνεργασία τους στο J2US δεν θα τους δυσκολέψει. Το πώς όμως θα κρίνουν οι κριτές την παρτενέρ του τραγουδιστή μένει να το δούμε στη συνέχεια του σόου.

Η Λάουρα Νάργες στην πρεμιέρα του Νικηφόρου στο Voodoo μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι.

Γιατί η Λάουρα Νάργες πήρε τη θέση της Ιωάννας Τούνη

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να κέρδισε τις εντυπώσεις με τις φωνητικές της ικανότητες στο J2US, ένας οικογενειακός λόγος όμως την ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Το ανακοίνωσε η ίδια στο τέλος του 8ου live το οποίο ήταν μάλιστα αυτό που αποχώρησε έπειτα από ψηφοφορία του κόσμου και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Η Ιωάννα Τούνη έχει κάποια θέματα υγείας στο οικογενειακό της περιβάλλον και θέλει να είναι δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει. Φυσικά και στενοχωρήθηκα! Το J2US είναι ένα παιχνίδι για να περνάμε καλά εμείς και οι τηλεθεατές. Αλλά η ζωή έξω τρέχει και έχει άλλες προτεραιότητες», είπε ο Νικηφόρος στη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα με τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ