Η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει για την εξωτική της ομορφιάς μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM, μετά το τέλος τους παιχνιδιού έκανε αρκετές και αξιόλογες συνεργασίες στον χώρο του μόντελινγκ.

H Παρασκευή Κερασιώτη, ωστόσο, δεν αρκείται μόνο στο μόντελινγκ αλλά φροντίζει να βγάζει τα προς το ζην εργαζόμενη ως σερβιτόρα. Δεν είναι η πρώτη φορά μετά το ριάλιτι μόδας που πιάνει δίσκο στα χέρια, καθώς και το καλοκαίρι του 2021 εργάστηκε στη Μύκονο. «Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε», είχε γράψει τότε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο επέλεξε να εργαστεί ξανά ως σερβιτόρα ενώ ανέβασε ένα βίντεο στο ΤikTok φορώντας τη στολή εργασίας. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Με ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω.

Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω, γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα, γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα. Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα, αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα.

Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου».

@paraskevi.kerasioti

Με ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω .Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα .Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα .Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε .Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου .❤️

♬ original sound – emma🤍

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ