Η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει για την εξωτική της ομορφιάς μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του GNTM, μετά το τέλος τους παιχνιδιού έκανε αρκετές και αξιόλογες συνεργασίες στον χώρο του μόντελινγκ.

Πρόσφατα, όμως, έγινε γνωστό πώς η μελαχρινή καλλονή με την τσιγγάνικη καταγωγή βρίσκεται στην Μύκονο και δουλεύει ως σερβιτόρα σε μια κρεπερί. Σκοπός της είναι να εξασφαλίσει τα χρήματα για να συνεχίσει το όνειρο να κάνει καριέρα ως μοντέλο, όπως δήλωσε η ίδια, αλλά και να βοηθήσει την οικογένειά της.

Η επιλογή της αυτή όμως σχολιάστηκε από κάποιους επικριτικά. Η Παρασκευή Κερασιώτη, μετά τα πολλά σχόλια και μηνύματα που δέχτηκε στα social media, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν άφησε το μόντελινγκ, δηλώνοντας πως δεν είναι ντροπή κάποιος να κάνει μια άλλη δουλειά, προκειμένου να καταφέρει όσα ονειρεύεται.

“Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling. To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Παρασκευή Κερασιώτη μίλησε νωρίτερα και στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά Των Κου Κου” για τη νέα της δουλειά στη Μύκονο. “Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι εδώ κάποιους μήνες. Ήρθα από τη Μύκονο για να συνεχίσω τη δουλειά μου, γιατί η δουλειά μου είναι πάνω από όλα. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ. Επέλεξε να κάνω μία άλλη δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Το μόντελινγκ δεν θα το παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε μέσα από τη δουλειά στη Μύκονο, προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά”, ανέφερε.

Φωτογραφίες: Instagram/paraskevi_kerasioti

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ