Τρία χρόνια γάμου κλείνει η Μαρία Μενούνος με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έκανε γάμο αλά ελληνικά, στο χωριό του πατέρα της, στον Ακοβο Αρκαδίας, στις 6 Οκτωβρίου του 2018. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε πλούσιο αδημοσίευτο υλικό από την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Στα βίντεο βλέπουμε τη νύφη να βρίσκεται στο πατρικό της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην διάρκεια της προετοιμασίας της.

Στη λεζάντα έγραψε:
«Αν μπορούσα να ξαναζήσω κάποια μέρα της ζωής μου, θα ήταν η μέρα του γάμου μου στον Άκοβο, στην Ελλάδα. Μας πήρε 20 χρόνια για να το κάνουμε! Και το γεγονός ότι και οι δύο γονείς μου μπόρεσαν να είναι εκεί και να γιορτάσουν και να το βιώσουν αυτό, σημαίνει τα πάντα για μένα. Για πάντα ευγνώμων σε όλους τους κουμπάρους μου, Σωτήρη, Δημήτρη, Μαριέττα και Λέων. Έχω παρακολουθήσει βίντεο στο τηλέφωνο της μαμάς μου και δεν νομίζω ότι θα μάθω ποτέ πόσοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο όνομα της αγάπης για να κάνουν αυτή τη μέρα ξεχωριστή. Σας ευχαριστώ όλους! Κάνατε σε μένα και την οικογένειά μου το μεγαλύτερο δώρο.»

Στο μήνυμα της λίγο πριν από τον γάμο της το 2018 είχε πει:

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ