Τον περασμένο Οκτώβριο, η Μαίρη Συνατσάκη αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση με τη διάρρηξη του σπιτιού της στο κέντρο της Αθήνας, Έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει.

Παρόλο που έχει μεγάλη αγάπη στο κέντρο της Αθήνας δεν κατάφερε να συνεχίσει να μένει εκεί, με αποτέλεσμα να μαζέψει ξανά τα πράγματά της και να μετακομίσει σε έναν νέο χώρο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες που έχει αναρτήσει η ίδια κατά καιρούς στον λογαριασμό της στο instagram, στο σπίτι της κυριαρχούν τα ζωηρά και έντονα χρώματα.

Τώρα, το νέο της σπίτι είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένο και διακοσμημένο, οπότε πολλές από τις φωτογραφίες που ποστάρει είναι σε διάφορα μέρη του σπιτιού της και συγκεκριμένα στην κουζίνα της.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες τα ντουλάπια είναι βαμμένα σε ένα ουδέτερο χρώμα, ώστε να κάνουν μια διακριτική διχρωμία και να ενοποιηθούν πιο όμορφα με το παρκέ και με το πλακάκι που υπάρχει στην κουζίνα. Στο πάτωμα της κουζίνας επέλεξε να βάλει μοκέτα για να συνδέσει καλύτερα τον χώρο στον οποίο υπήρχε πριν πλακάκι με το υπόλοιπο πάτωμα.

Έχει ένα μοντέρνο κόκκινο ψυγείο ώστε να δώσει χρώμα στον μπεζ που επικρατεί αλλά και πολύχρωμες καρέκλες σε διάφορα χρώματα όπως κίτρινο και κόκκινο.

Να σας θυμίσουμε ότι πέρα από τις φωτογραφίες που ποστάρει από την κουζίνα του σπιτιού της, πριν από μερικές ώρες η παρουσιάστρια μοιράστηκε και μια κοινή φωτογραφία με τον Ίαν Στρατή από τις καλοκαιρινές τους διακοπές όπου ο τραγουδιστής φαίνεται να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ