Είναι πλέον Instagram Official! Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να ανεβάσει την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον σύντροφο της Ίαν Στρατή. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές όπου ο τραγουδιστής φαίνεται να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Και μπορεί να ξέραμε ήδη πόσοι ερωτευμένη είναι η Μαίρη Συνατσάκη, ειδικά μετά το roadtrip που έκαναν το καλοκαίρι στην Ιταλία, αλλά αυτή η φωτογραφία το κάνει «επίσημο». Η Μαίρη Συνατσάκη συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία με τους στίχους του τραγουδιού Tear In My Heart των twenty one pilots σημειώνοντας πως ήταν η «καλύτερή της χρονιά».

Μαζί στη ζωή και στη σκηνή

Εκτός από ζευγάρι στη ζωή, θα είναι και συνεργάτες στη θεατρική σκηνή. Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη συμπρωταγωνιστούν στο μιούζικαλ Hair που ήταν και η παράσταση στην οποία γνωρίστηκαν και ήρθαν πιο κοντά. Ακολούθησε η συνεργασία τους στην παράσταση Cats.

Με αφορμή εκείνη την παράσταση είχαν φωτογραφηθεί για το περιοδικό ΟΚ!. Τότε και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις: εκείνος ήταν ήδη 2,5 χρόνια με την Γεωργία κι εκείνη ήταν ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Πρόκειται όμως για την πρώτη κοινή τους φωτογράφιση, πριν καν γίνουν ζευγάρι. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πόζαραν χαλαροί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου και μίλησαν στην Ναταλία Αργυράκη για τη συνεργασία τους στο μιούζικαλ του Δημήτρη Μαλισσόβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ