Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιάν Στρατής είναι και επίσημα ζευγάρι. Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Απρίλιο αλλά επιβεβαιώθηκαν αρκετά αργότερα. Την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, μάλιστα, την έκαναν το βράδυ της Kυριακής 18 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος. Παρακολούθησαν την παράσταση «Πάμε γι’ άλλα» με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Άντζελα Δημητρίου και μετά το τέλος της αποχώρησαν διακριτικά με τη μηχανή του τραγουδιστή.

Η γνωριμία του ζευγαριού μετρά πολλά χρόνια και η χημεία τους ήταν ευδιάκριτη για όσους τους είχαν δει μαζί στη σκηνή όταν πρωταγωνιστούσαν στο Cats -είχε προηγηθεί και η συνεργασία τους στο Hair. Με αφορμή εκείνη την παράσταση είχαν φωτογραφηθεί για το περιοδικό ΟΚ!. Τότε και οι δύο βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις, εκείνος ήταν ήδη 2,5 χρόνια με την Γεωργία κι εκείνη ήταν ζευγάρι με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

Πρόκειται όμως για την πρώτη κοινή τους φωτογράφιση, πριν καν γίνουν ζευγάρι. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πόζαραν χαλαροί και ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου και μίλησαν στην Ναταλία Αργυράκη για τη συνεργασία τους στο μιούζικαλ του Δημήτρη Μαλισσόβα.

Τι έλεγαν για τις τότε σχέσεις τους

Στην ερώτηση αν είναι εύκολος σύντροφος καθώς οι καλλιτέχνες θεωρούνται εγωπαθή όντα, ο Ίαν Στρατής είχε απαντήσει: «Γενικά δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, δεν είμαι τόσο εγωμανής ούτε λέω συχνά “εγώ είμαι έτσι, κι αν σ’ αρέσει”. Το έχω κάνει στο παρελθόν, αλλά δεν είναι έτσι. Κάνουμε και οι δύο υποχωρήσεις για να λειτουργεί η σχέση. Αυτό που έχω είναι δύο πλευρές, μία σκοτεινή και μία φωτεινή. Μια μέρα στο Cats, αφού τελείωσε το σόλο μου, αισθάνθηκα ότι δεν είχα δώσει το 100% μου και έπεσα σε κατάθλιψη –εδώ υπερβάλλω λίγο–, δεν ήθελα να κάνω τίποτα, δεν είχα όρεξη για τίποτα. Και οι άλλοι μού έλεγαν: “Μια χαρά ήσουν, δεν φάνηκε κάτι”. Έχω βάλει τον πήχη ψηλά και θέλω να πετύχω αυτά που έχω στο μυαλό μου».

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει για τον τότε σύντροφό της, στην ίδια συνέντευξη: «Πιστεύω πολύ πως τα ζευγάρια “συνωμοτούν” ενάντια στον κόσμο. Μου αρέσει να σκέφτομαι έτσι τον έρωτα. Έχει πλάκα, έχει έναν ρομαντισμό όλο αυτό. Έτσι έχω υπάρξει σε όλες μου τις σχέσεις. Ο άνθρωπος που είναι μαζί μου κι εγώ μαζί του είναι ο πρώτος που θα μοιραστώ τις σκέψεις μου και θα τον συμβουλευτώ. Είναι στην ίδια μοίρα με τους φίλους μου. Είμαι ανοιχτή στο να τον ακούσω, απλώς θέλω να μου τα λέει με αγάπη, ειδικά αν έχω παιδευτεί πολύ για κάτι. Κάποιοι λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση ή αν τους τα πεις με ωμό τρόπο. Εγώ θέλω τρυφερότητα για να είμαι ειλικρινής και επιζητώ πολύ τη γνώμη των δικών μου. Δεν θα μου πουν ψέματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ