Η Κριστίνα Αγκιλέρα φιλοξενήθηκε στο Podcast “Call Her Daddy” και μοιράστηκε με το κοινό κάποιες «πικάντικες» λεπτομέρειες της σεξουαλικής της ζωής.

H γνωστή τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το σεξ λέγοντας: «Το σεξ είναι διασκεδαστικό και το να γνωρίζεις το σώμα σου είναι τόσο σημαντικό. Θα γνωρίσεις το σώμα σου μόνο όταν περνάς πρώτα χρόνο με τον εαυτό σου. Έτσι, μόνο θα ξέρεις πραγματικά και τι να ζητήσεις από τον σύντροφό σου ή τι σου αρέσει»

Στη συνέχεια αναφερόμενη στη σεξουαλικότητα είπε: «Η σεξουαλικότητα είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα, το οποίο, όμως, έχει πολλά διαφορετικά επίπεδα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να είσαι με έναν σύντροφο με τον οποίο μπορείς πραγματικά να εξερευνήσεις».

Τέλος η Κριστίνα Αγκιλέρα αποκάλυψε ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ. Η ίδια δήλωσε πως έχει κάνει σε στούντιο ηχογράφησης. «Υπάρχει το στούντιο που γίνεται η μίξη του ήχου. Ομολογώ ότι έχει συμβεί μερικές φορές εκεί και έχει πλάκα. Βέβαια, το αεροπλάνο μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μας έπιασαν τόσες πολλές φορές σε τόσες πολλές καταστάσεις», εξομολογήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ