Αντίστροφα μετρά η Κατερίνα Στικούδη για την εμφάνισή της στο Europride στη Μάλτα μαζί με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα ανοίξει το live concert και αναμένεται να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη, καθώς προετοιμάζεται εδώ και 4 μήνες για τη μεγάλη μέρα και τη συναυλία που θα λάβει χώρα στη Βαλέτα το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Το okmag επικοινώνησε με την Κατερίνα Στικούδη που βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το φετινό Europride.

«Έφτασε η στιγμή για την οποία προετοιμαζόμαστε σχεδόν τέσσερις μήνες με χορογραφίες, κοστούμια, τραγούδια, video, backdrops κ.α. Και που δεν είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Στο φετινό Europride που θα γίνει στη Μάλτα, θα ανοίξω τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα!

Η αλήθεια είναι ότι είμαι η πρέσβειρα του Thessaloniki Pride από το 2019 για το Europride που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το 2024 -πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό έχω συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά φεστιβάλ υπερηφάνεις στο εξωτερικό, όπως στην Αυστρία και τη Σερβία. Είναι τιμή μου να εκπροσωπό τα δικαιώματα μιας πληγωμένης, δυστυχώς, κοινότητας, της LGBTIQ+, για θέματα τα οποία δεν θα έπρεπε να αποτελούν “θέματα” στις ημέρες μας. Δεν θα έπρεπε να αποτελεί ζητούμενο το ποιον θα πρέπει να αγαπήσει κανείς».

Η Κατερίνα Στικούδη πριν από λίγο καιρό είχε μια ακόμη διεθνή συνεργασία στο δυναμικό της. Η ίδια συνεργάστηκε με την εκπρόσωπο της Γαλλίας στη Eurovision, La Zarra και διασκεύασαν το «Evidemment», σε ντουέτο. Και τώρα η Ελληνίδα ερμηνεύτρια ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή live εμφάνιση με την Αμερικανίδα ποπ σταρ Κριστίνα Αγκιλέρα.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στικούδη: «Είμαι αγχωμένη που θα συνεργαστώ με την Κριστίνα Αγκιλέρα. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ