Μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει διαδικτυακά και τηλεοπτικά ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη έχουν ειπωθεί διάφορες απόψεις και κουβέντες για τις δύο κυρίες της τηλεόρασης. Σε νέα ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ξεσπά.

«Είναι κρίμα να περνάνε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μία γυναίκα η οποία βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς», αναφέρει αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άνδρες».

Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που τοποθετήθηκαν για αυτή την κόντρα ήταν και η Σάσα Σταμάτη η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Την πήρε τηλέφωνο στις τρεις; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ