Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε για την αρχή της καριέρας της στην τηλεόραση αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά.

Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του Open «Η Δική μας Οικογένεια» ενώ μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέτρεξε στο παρελθόν λέγοντας: «Η εκπομπή μου πριν 10 χρόνια στην TV100 ήταν η πρώτη μου απόπειρα, ήταν και ζωντανό. Είχα άγνοια κινδύνου, που τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι.

Η μετάβαση στην Αθήνα ήταν σκληρή, δεν ήταν εύκολη. Έκανα κάτι που λάτρευα, οπότε τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Θυμάμαι ότι ερχόταν το Σαββατοκύριακο και δεν ήθελα, με έπιανε κατάθλιψη».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε ξανά στην παρουσιάση η Κωνσταντίνα Κομμάτα ήταν ξεκάθαρη: «Αν μιλάμε για κάτι παρόμοιο με αυτά που έχω κάνει, τότε ναι έχει κλείσει μια για πάντα. Ήταν κάτι που δεν μου ταίριαζε, δεν του ταίριαζα, το βλέπεις αυτό, το καταλαβαίνεις. Δεν ήμουν ο εαυτός μου αλλά και τώρα να το ξανάκανα πάλι δεν θα ήμουν ο εαυτός μου».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά με τον οποίο έχουν αποκτήσει και μια κόρη είπε: «Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί. Κάναμε ένα σύμφωνο, δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ