Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα supermodel παγκοσμίως. Σε όλη τη διάρκεια της πορείας της φρόντιζε να κρατά χαμηλούς τόνους στα προσωπικά της. Η Κλόντια Σίφερ έκανε την έκπληξη και μας έδειξε την 17χρονη κόρη της, Clementine η οποία είναι πανέμορφη.

Υπήρξε μέλος της dream team του παγκόσμιου modeling αλλά παρά την τεράστια φήμη, τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αποσυρθεί και πλέον πραγματοποιεί πολύ επιλεγμένες εμφανίσεις. Το 2002 παντρεύτηκε τον παραγωγό Matthew Vaughn και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (ένα αγόρι και δύο κορίτσια).

Η ίδια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της κόρης της με αφορμή τα 17α γενέθλια της.

Στη λεζάντα, η οποία ξεκινά με τον κλασικό στίχο του Dancing Queen των ΑΒΒΑ, έγραψε: «Νέα και γλυκιά μόλις 17 ετών. Χρόνια πολλά Κλεμί. Είσαι όμορφη και μέσα και έξω». Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η ίδια μοιάζει πολύ στη μαμά της.

Η Κλόντια Σίφερ είναι Γερμανίδα μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας. Στη δεκαετία του ’90 υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως και ταυτίστηκε με την Μπριζίτ Μπαρντό.

Έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 1.000 εξώφυλλα περιοδικών. Το 2002, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο μισθός της ανέρχονταν σε 55 εκατομμύρια δολάρια.