Το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Χριστόφορο Χούμα απέκτησε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου η Άννη Πανταζή. Το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, τη μικρή Χριστιάνα υποδέχθηκε με χαρά και τον γιο του. Ο μικρός γεννήθηκε 56 εκατοστά και ζυγίζει 3.700 γραμμάρια. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και η Κλέλια Πανταζή μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό για τη γέννηση του ανιψιού της.

Δυο μήνες πριν να γίνει και η ίδια για δεύτερη φορά μητέρα, η Κλέλια Πανταζή και όλη η οικογένεια υποδέχθηκαν τον γιο της αδελφής της. Και μπορεί ακόμη λόγω των μέτρων για την πανδυμία του κορονοϊού να μην έχει καταφέρει τόσο η ίδια όσο και όλη η οικογένεια (πλής της Άννης και του μπαμπά του μωρού) να τον δπουν από κοντά, η ανυπομονησία τους είναι μεγάλη.

«Ακόμη δεν έχουμε δει από κοντά το μωρό, λόγω των μέτρων για την πανδημία. Τους περιμένουμε να έρθουν σπίτι και περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι περίεργες οι συνθήκες με την Covid-19 και ελπίζουμε να τελειώσει σύντομα αυτό. Είναι περίεργο που δεν μπορέσαμε να είμαστε έξω από την αίθουσα τοκετών και να περιμένουμε να τον δούμε. Όλη η επικοικωνία είναι μέσω κινητού», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή για τη γέννηση του ανιψιού της.

Η γνωστή αθλήτρια αποκάλυψε πως η αδελφή της γέννησε στο ιδιωτικό μαιευτήριο ΡΈΑ. Η γιατρός της αδελφής της είναι η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου και η μαία της, η Τίνα Βουνάση.

Ποια όμως τα συναισθήματα περιμένοντας το μωρό;

«Εμείς περιμένουμε να τον μυρίσουμε, να τον πάρουμε αγκαλίτσα, να τον χαρούμε», είπε η Κλέλια Πανταζή και αποκάλυψε πως όσο η αδελφή της, Άννη είναι στο μαιευτήριο με το μωρό, η βαφτιστήρα και ανιψιά της, Χριστιάνα είναι μαζί της.

«Τώρα κάνουμε Νάνα sitting. Η μικρή Χριστιάνα, η κόρη της Άννης, έχει αρχίσει να λέει το όνομά της και φωνάζει “Νάνα”. Τώρα την κρατάω εγώ στο σπίτι. Ανυπομονεί κι εκείνη να δει τον αδελφό της, αλλά και τη μαμά της που της λείπει πολύ. Τη μαμά της, τη βάζουμε να τη βλέπει στο video από την εμφάνισή της στο Dancing With The Stars, γιατί η μικρή τη ζητά. συνέχεια», ανέφερε.

Όσο για το δικό της baby boom; Η Κλέλια Πανταζή περιμένει σε δυο μήνες περίπου τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και βρίσκεται κι εκείνη σε γλυκιά αναμονή. «Σε δυο μήνες έρχεται η ώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ