Η Κλέλια Ανδριολάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τη  μεγάλη επιτυχία του Maestrο. H ίδια τόνισε πόσο κουρασμένη είναι από τους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής της.

Τι αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Για την επιτυχία που ήρθε για εκείνη, η ίδια εξήγησε: «Με το που τελείωσα από την σχολή, πήγα στο casting, πήρα τη δουλειά, έγιναν όλα αυτά, πήγε στο Netflix. Ήταν όντως πολύ γρήγορο όλο αυτό αλλά ταυτόχρονα τι έγινε κιόλας; Θέλω να πω, άντε και πήγαμε και στο Netflix. Και τι έγινε; Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό, να σε δουν κάποιοι άνθρωποι. Είναι σπουδαίο».

«Πάω κάθε μέρα στα γυρίσματα σαν την τρελή, με κοροϊδεύουν. Περνάμε τέλεια. Κάνουμε πολλή παρέα. Είμαστε μια οικογένεια, Κάνουμε παρέα και με τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Είμαστε όλοι μια οικογένεια» ανέφερε για το κλίμα στα γυρίσματα της σειράς ενώ για τον δεύτερο κύκλο είπε:

«Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να τη δούμε. Θα μας καλέσει ο Χριστόφορος τα Χριστούγεννα να δούμε τα τρία πρώτα επεισόδια κρυφά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Τώρα ασχολούμαστε με τον φόνο, τι έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει. Θα μπει αι η δεύτερη σεζόν στο Netflix. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και χαρά».

Διαβάστε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Βραβεύτηκε στην απονομή των Man of the Year Awards στην Κύπρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ