Μια σειρά από αναρτήσεις έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο δημιουργός της σειράς «Μαέστρο». και ηθοποιός βρέθηκε στην Κύπρο. Μάλιστα βραβεύτηκε σε λαμπερά βραβεία στο Royal Hall Old Nicosia για την προσφορά του στην Τέχνη.

Στις 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η 22η απονομή των βραβείων Τράπεζα Κύπρου, Man of the Year Awards. Στη βραδιά παρευρέθηκε και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα με προορισμό τη Λευκωσία.

Ο θεσμός ξεκίνησε το 200 και, αναδεικνύει πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία, το πείσμα, το όραμα και το ήθος τους, συμβάλλουν στην πρόοδο και την εξέλιξη στον κόσμο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού και των επιχειρήσεων. 

Ο ίδιος ανέβασε στιγμιότυπα και με τον Τάσο Τρύφωνος. Μάλιστα έγραψε στα social media: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και για την υπέροχη βραδιά που περάσαμε. Ευγνώμων»,

Γοητευτικός, επέλeξε ένα σκούρο κοστούμι για την εμφάνιση του. Στην ίδια διοργάνωση βραβεύτηκε και ο Άλεξ Μιχαηλίδης. επιτυχημένος συγγραφέας του The Silent Patient και του The Maidens.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ