Η Κατερίνα Γερονικολού έχει φορέσει πολλές φορές νυφικό. Οι ανάγκες των ρόλων της την έχουν βάλει σε αυτή τη διαδικασία. Μάλιστα, η σχέση που έχει εδώ και πολλά χρόνια με τον συνάδελφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη την έχουν αναγκάσει να απαντά πολλές φορές και στην ερώτηση «πότε θα παντρευτεί».

«Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδιά» είχε δηλώσει η Κατερίνα Γερονικολού στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». «Είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική. Εκτός αυτού, στην κοινωνία στην οποία ζούμε είναι μια ερώτηση που δίνει πάρα πολύ πίεση και προσφέρει άγχος σε ένα ζευγάρι και σε μία γυναίκα πολύ περισσότερο. Από τη μία, υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά», εξήγησε.

Η Κατερίνα Γερονικολού με νυφικό

Μπορεί να μην θέλει να απαντά σε αυτή την ερώτηση αλλά φαίνεται πως απολαμβάνει τη διαδικασία της πρόβας νυφικού. Η Κατερίνα Γερονικολού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το νυφικό που έβαλε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας. Η ηθοποιός συμμετέχει στην διεθνή παραγωγή The Wedding Veil Journey.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε Ελλάδα και Βουλγαρία και συγκεκριμένα σε Ρόδο και Σόφια. Η ταινία, στην οποία συμμετέχει και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, προβλήθηκε στην αμερικάνικη καλωδιακή τηλεόραση, στο κανάλι Hallmark, και μάλιστα κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στα προγράμματα που είδαν οι θεατές του την ημέρα της πρεμιέρας της στις 21 Ιανουαρίου.

Στο νησί των Ιπποτών έγινε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. Η Μαρία Κομνινός, Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρίας UFO Film Studios μίλησε στην τοπική εφημερίδα Δημοκρατική.

«Για άλλη μια φορά, το πέπλο κάνει τα …μαγικά του φέρνοντας την αγάπη στις ζωές των ανθρώπων. Η Τρέισι και ο Νικ συμφωνούν να αφήσουν στην άκρη τη δουλειά τους για να βρουν χρόνο για ένα πολυπόθητο ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα, στην πανέμορφη Ρόδο, ενώ στο νησί έρχονται αντιμέτωποι με τις επιλογές της ζωής τους» περιγράφει η Μαρία Κομνινός.

Και συνέχισε στην εφημερίδα της Ρόδου: «Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στη Ρόδο ανακάλυψα την ομορφιά της και έπεισα το δίκτυο να γυρίσει την επόμενη ταινία της τριλογίας The Weding Veil εδώ στη Ρόδο. Περίπου το 80% της ταινίας γυρίστηκε στο νησί! Περάσαμε φανταστικά στα γυρίσματα στη Ρόδο. Όλοι ήταν πολύ εξυπηρετικοί, και ευγενικοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ