Μια μεγάλη διαφορά στο σωματικό της βάρος έχει πετύχει η Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες που δείχνουν την αλλαγή. Το okmag μίλησε μαζί της και της ζήτησε να μοιραστεί χρήσιμα tips της.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου μας εξήγησε πως η όλη της προσπάθεια ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2021 με αφορμή την πανδημία: «Φοβήθηκα να μην κολλήσω Covid από τη στιγμή που οι άνθρωποι με αυξημένο σωματικό βάρος ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Άκουγα τις ειδήσεις και αποφάσισα πως έπρεπε για το καλό της υγείας μου να απαλλαγώ από τα περιττά κιλά. Έτσι άρχισα να τρώω υγιεινά, έκοψα το αλάτι, τη ζάχαρη, το αλεύρι, όλα τα γαλακτοκομικά. Δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, ούτε απευθύνθηκα σε διατροφολόγο. Την προσπάθεια την έκανα μόνη μου. Στο σπίτι. Σιγά σιγά. Ώσπου κατάλαβα πως ουσιαστικά έκανα δίαιτα. Τι συνειδητοποίησα όταν είδα τα ρούχα μου να πέφτουν πιο φαρδιά πάνω μου. Αλήθεια, δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω δίαιτα. Το ζητούμενο γιε μένα ήταν να μάθω να τρώω πιο υγιεινά ακολουθώντας ένα ισορροπημένο μενού».

Tέλος, η ηθοποιός μας είπε πως θα συνεχίσει την προσπάθειά της, αφού έτσι κι αλλιώς έχει μάθει πια σε έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής». Όσο αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση; Η ίδια τόνισε πως αν και θα ήθελε πολύ να κάνει τηλεοπτικό comeback δεν υπάρχει κάποια πρόταση».