Με αφορμή την παράσταση «Το πάρτι της ζωής μου» η Ελένη Ράντου προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις όπως άλλωστε συμβαίνει και στα όσα μεταφέρει επί σκηνής.

«Δεν είναι ακριβώς οι “σελίδες” της δικής μου ζωής, έχει και μυθοπλαστικά πράγματα. Απλώς έχει όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει. Έχει στιγμές που στηρίζονται στη ζωή σου, αλλά δεν είναι η ζωή σου. Έχει εμπνευστεί από τη δική μου τη ζωή, με αφορμή τη σχέση της ηρωίδας με τη μητέρα της, με τον δημιουργό της. Και την αίσθηση ότι έχει νιώσει πολύ έντονα την αίσθηση της απόρριψης. Οπότε, όταν σε απορρίπτει ο ίδιος σου ο δημιουργός γεννιούνται πάρα πολλά θέματα», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Στη συνέχεια η Ελένη Ράντου ανέφερε: «Μου ήταν πολύ οικείο το συναίσθημα, οπότε πιάστηκα από αυτό και μετά τα γεγονότα μπορούσα να τα πειράξω. Αλλά ήθελα να κρατήσω το συναίσθημα του να γνωρίζεις τον κόσμο χωρίς να νιώθεις ότι έχεις πάρα πολύ υποστήριξη. Να μεγαλώνεις και να κουβαλάς αγωνίες πόσο ο εγκέφαλός σου έχει τη σωστή χημεία.. Αγωνίες που φαίνεται ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμες γιατί νιώθω ότι αυτό γίνεται party όλων των θεατών και κάθε βράδυ η ταύτιση είναι αδιανόητη. Και σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είναι μια προσωπική αφήγηση, είναι κάτι που το έχουμε νιώσει όλοι».

«Αυτή την απόρριψη που εσύ βίωσες από τη “δημιουργό” σου την αποκατέστησες ποτέ;», ρώτησε η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού.

«Τώρα την αποκαθιστώ», είπε η Ελένη Ράντου. Έπειτα συνέχισε λέγοντας: «Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Για να ενωθείς στα δύσκολα πάει να πει ότι πρέπει να είσαι πολύ έτοιμος. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση και η συγκυρία βοήθησε. Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ