Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομα της Ελίνας Παπίλα ενώ γεννήθηκαν ερωτηματικά για το τηλεοπτικό της μέλλον στο πλευρό της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε δηλώσεις της ανέφερε πως τόσο η Ελίνα Παπίλα όσο και ο Γιώργος Λάγιος θα βρίσκονται στην εκπομπή που ετοιμάζει.

Το okmag αποκάλυψε στις 2 Φεβρουαρίου πως η Ελίνα Παπίλα δεν συμφώνησε να συνεργαστεί στη νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως θεωρείται τελεσίδικο αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν. Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα αλλά προς το παρόν θα συνεχίσουμε να την ακούμε μόνο στο ραδιόφωνο.

Το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου προβλήθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα που ξεκαθαρίζει την κατάσταση: «Δεν συνέβη κάτι. Έχω κάνει μια συζήτηση πάρα πολύ αρχική κι απλά δεν προχώρησε. Δεν φτάσαμε παρακάτω και δεν έχει υπάρχει κάποιο παρασκήνιο γύρω από αυτό. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τι σκεφτόταν. Ναι, δεν θα είμαι εγώ στην εκπομπή.

Έκανα μία συζήτηση σε πάρα πολύ ωραίο κλίμα, γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους της τηλεόρασης και το κρατώ. Αυτό με ικανοποιεί κι υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δεν γίνεται κάτι».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ