Στο Τhe 2Night Show της Τρίτης μίλησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η ερμηνεύτρια μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή, πράγμα που είναι σπάνια, όπως παρατήρησε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Πάντα επιλέγω το συναίσθημα, γιατί αυτό με συντηρεί. Μέσα από το συναίσθημα βιοπορίζομαι και υπάρχω, οπότε θα έβαζα τον έρωτα πάνω απ’ όλα. Και η ευτυχία είναι ένα ζητούμενο που συνεχώς αλλάζει», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Και συνέχισε: «Όσο ωριμάζω, αναζητώ περισσότερο την ευτυχία άμεσα αλλά και τη βρίσκω πιο άμεσα απ’ ό,τι πιτσιρίκα. Πιτσιρίκα δυσκολευόμουν να πω ότι είμαι ευτυχισμένη. Μου επιτρέπεις να πω ότι είμαι όλον αυτόν τον μήνα ευτυχισμένη; Είμαι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, είμαι σε μία στιγμή που το απολαμβάνω» εξήγησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Πολλές φορές στο παρελθόν είχε έρθει η ευτυχία και ή δεν μπορούσα να τη χαρώ, ούτε να τη διαπραγματευτώ. Τώρα αυτό έχει αλλάξει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ευτυχία αξίζει σε όλους και είναι στο χέρι μας», τόνισε στη συνέχεια.

Μάλιστα όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως εκείνη δεν συνηθίζει να αναφέρεται στα προσωπικά της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε: «Πάντα ήμουν άνετη με τις σχέσεις μου αλλά δεν μου αρέσει το ότι μετά αρχίζει και γίνεται πανάκεια αυτό το πράγμα. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω αλλά είμαι Υδροχόος και βαριέμαι γρήγορα, δεν μου αρέσει να συζητάω για τα ίδια πράγματα. Έχω αρχίσει όμως να χαλαρώσω με την έκθεση του εαυτού μου».

Διαβάστε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ