Η Μάρα Δαρμουσλή διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, επισκέφτηκε το εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη για να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη που είχε τα γενέθλια τους και ο οποίος είναι σεφ και συνέταιρος του μαγαζιού. Μαζί της βρέθηκε και ο γιος της από τον πρώτο της γάμο, Άγγελο Καπώνη.

Τη παραμονή των Χριστουγέννων, το νέο ιταλικό εστιατόριο Cavaliere στη Νέα Σμύρνη έγινε σημείο αναφοράς για για τη Μάρα Δαρμουσλή αλλά όχι μόνο αφού εκεί βρέθηκε και οι Φελίσια Τσαλαπάτη, Αννίτα Ναθαναήλ και Ελλη Αγγελιδακη. Η Αννίτα Ναθαναήλ έκανε ρεβεγιόν με την οικογένειά της. Τον άντρα της Κρις και τις δυο κόρες της, Σύνθια που ήρθε από την Αμερική όπου σπουδάζει μόνο για τις γιορτές και τη Τερέζα που κάνει τα πρώτα της βήματα στο modelling.

Τέλος εκεί ήταν και η οικογένεια της Έλλης Αγγελιδάκη, ο άντρας που είναι επίσης συνέταιρος του μαγαζιού. Η Έλλη, ο γιος της, ο άντρας της και η κόρη του Φελίσια από το πρώτο του γάμο και η υπόλοιπη οικογένεια έφυγαν στο κλείσιμο του μαγαζιού χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ