Την απάντησή του στην Ελένη Δήμου έδωσε ο Νίκος Κοκλώνης. Μετά τις δηλώσεις της γνωστής τραγουδίστριας στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1 και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο οικοδεσπότης του J2US αναφέρθηκε στην Ελένη Δήμου και την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό της και αποκάλυψε ότι τον στενοχώρησε. Συγκεκριμένα μέσα από το Twitter δόθηκε και επίσημα η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στην Ελένη Δήμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στο φετινό J2US ως coach του Μαρίνου Κόνσολου και έφθασε ως τον τελικό, έχοντας απέναντί της την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Stan και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου. Τα δυο κορίτσια, μάλιστα, ήταν αυτά που κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και αυτό ενόχλησε την Ελένη Δήμου καθώς περίμενε πως η νίκη έπρεπε να δοθεί στον Μαρίνο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Δήμου μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 ανέφερε: «Ήταν και για εμένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση» και πρόσθεσε: «ο Μαρίνος με παρέσυρε να σου πω την αλήθεια γιατί είχε προσδοκίες ότι θα κερδίσουμε και πείστηκα. Το φυσιολογικό είναι να έρχονταν τα πράγματα όπως ήρθαν. Ούτε ο Μαρίνος θέλει να γίνει τραγουδιστής, ούτε εγώ να κάνω καινούρια καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν μια χαρά ήταν».

Στη συνέχεια της εκπομπής, μάλιστα, η Ελένη Δήμου αποκάλυψε πως την ενόχλησε το ότι κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους είχαν μεγαλύτερη ομάδα στην προετοιμασία τους, σε αντίθεση με εκείνη. «Απλά, όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται εσένα τρεις και σε βάφουν, λέω τώρα, κι εμένα έρχεται ένας και με βάφει, βλέπεις τη διαφορά. Έρχονται και σε ντύνουν και έχεις τα καλύτερα κι εσύ δεν τα έχεις αυτά, βλέπεις τη διαφορά. Και λες “ΟΚ ρε παιδιά, εντάξει, μέσα είμαι, δεν τρέχει τίποτα” γιατί εγώ την έκανα την καριέρα μου».

Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη:

Με τη σειρά του ο Νίκος Κοκλώνης πήρε θέση και απάντησε στην Ελένη Δήμου, αναφέροντάς της πως τον στενοχώρησε: «Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, “είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί” και δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες. Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ